SRNČÍ SEKANÁ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA SRNČÍ / 




INGREDIENCE: 1,1 kg srnčí zvěřiny, 500g vepřového masa, 250g uzeného masa, 1 houska, 3-4 sardele, 3 vejce míchaná, 1 syrové vejce, sůl, zázvor, hřebíček, jalovec, 2 cibule, 100g másla, 100g slaniny, kořenová zelenina, cibulky, 2 dl červeného nebo bílého vina.

POSTUP PŘÍPRAVY: Zvěřinu velmi jemně umeleme, přidáme ve vodě namočenou a vymačkanou housku, utřené sardele, vejce, osolíme, okořeníme mírně zázvorem, jalovcem a hřebíčkem. Z propracované hmoty uděláme podlouhlou šišku, uprostřed, podél i kolmo vytlačíme žlábek a do něho vtlačíme proužky slaniny. Na pekáč dáme pokrájenou cibuli a zeleninu a odusíme je na másle se zbylými odřezky zvěřiny. Šišku vložíme do pekáče a mírně ji pečeme, podléváme polévkou, později ji přikryjeme pomaštěným papírem, aby neokorala, a často podléváme. Když je šiška dopečena, vyjmeme ji ze šťávy, šťávu procedíme, zaprášíme moukou a zalijeme bílým nebo červeným vínem. Šišku ozdobíme proužky slaniny.



SRNČÍ SEKANÁ. SRNČÍ SEKANÁ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1336 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz